Vaše slobodno vrijeme je neprocjenjivo!!

Naš tim

Naš tim

Različiti individualci koji se nisu poznavali početkom 90-ih stjecali su iskustvo na klimavim nogama. Tijekom 2000. god. iskustva su se nagomilavala, a ideje rađale. Ista skupina individualaca susrela se na mjestu koje vam nikada ne bi palo na pamet i ostalo je povijest.

Sa radom našeg poduzeća započeli smo 2015. god. u poslovima održavanja i savjetovanja multinacionalnih kompanija (Exxon, BP, Shell, Transocean, Stena …). Putujući upoznali smo kvalitetne ljude slične branše s kojima smo razvili prijateljstvo i postali mala obitelj. Mali tim ljudi između kojih vlada povjerenje i uzajamno poštivanje. Prilikom putovanja te stjecanja poznanstava, zaprimali smo puno upita od strane vlasnika nekretnina kako nešto popraviti, održavati, kojim materijalima se koristititi i slično. Sva ta pitanja pomalo su nas inspirirala na pokretanje nečeg novoga. Obzirom da imamo pozamašnog iskustva u radu kao i u korektnom odnosu spram klijenata, odlučili smo se na pokretanje vlastitog posla u našoj zemlji.

Iskusvo u gradnji vlatitih kuća, održavanje i popravljanje istih, te stjecanje poznanstava sa kvalitetnim ljudima različitih profila dovelo nas je do zajedničkog cilja – Oblutak!